Weer in een ritme komen


Foto 8-8-2019 Noordwijk

Er zijn momenten dat je je realiseert dat je op een kruispunt in je leven staat en je je afvraagt: welke kant ga ik op? 


We zitten in het tweede deel van het jaar, en van alle goede voornemens is niets terecht gekomen. Nadat ik januari geopereerd ben aan een tumor in mijn baarmoeder en in maart mijn galblaas is verwijderd bleef ik ontzettend moe. Een door de dokters een niet verklaarbare vermoeidheid. Naar de psycholoog omdat die vermoeidheid ook wel psychisch kon zijn. Ik had natuurlijk veel te verwerken

In juni besloot de huisarts bloed te laten prikken, want nog zo moe zijn kon niet meer van de operaties zijn en ook al de andere klachten leken niet van de medicijnen of overgang te komen. En toen bleek mijn schildklier niet in orde te zijn. Alle kwalen en vermoeidheid vielen op zijn plaats.

En nu is het augustus de vakantie is bijna achter de rug, Bloed geprikt en mijn schildklierwaarden zijn eindelijk gezakt, en zit ik op de goede weg.

Nu wordt het tijd om mezelf weer te herpakken en niet te wachten tot het nieuwe jaar maar NU

Een aantal van de doelen zijn een blog bij houden. Over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben, en waar ik mee bezig wil gaan. Mijn creativiteit naar een hoger niveau brengen, het fotograferen weer op te pakken, de kilo’s afvallen die aan gekomen ben en mijn conditie op pijl brengen wat afschuwelijk is afgenomen door mijn ziekte en natuurlijk de Musicboxz.nl internetradio bekender maken.

Dit bericht is geplaatst in Blog, Ik, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *